Praktisk information till utställare

Först och främst vill vi önska dig hjärtligt välkommen till Göteborgs allra första renodlade miniatyrmässa! Vår förhoppning är naturligtvis att detta blir en succé för alla inblandade så att detta blir ett årligt evenemang att se fram emot.

LOKAL: Mässan kommer att äga rum i dansklubben Vinga Yellow Rockers rymliga lokal på Kyrkbytorget på Hisingen i Göteborg. Betalparkering finns i närheten av torget, ca 100m från lokalen. Spårvagnar (vi är ju som sagt i Göteborg) stannar vid hållplats Eketrägatan ca 300m från lokalen. Buss stannar vid hållplats Kyrkbytorget ca 100m från lokalen.

ANMÄLAN: Anmälan kan scannas till: Lena.d@minivast.se

Eller skickas till: Minivast c/o Lena Duell, Hagtornsvägen 5475 37 BOHUS-BJÖRKÖ

Anmälningsavgift 100 SEK. Boka så fort som möjligt, det är först till kvarn som gäller. Bordshyran är lite olika beroende på önskad bordsstorlek. Både anmälningsavgift och bordshyra betalas efter att du fått din bekräftelse. Fram till 1 mars 2020 kan man avboka och bordshyran återbetalas. Anmälningsavgiften på 100:- är en administrativ avgift som ej återbetalas. Moms är inkluderat i priset eftersom Miniatyristerna i Väst är en kamratgrupp och vi är därför momsförpliktigade. Arrangörerna arbetar helt ideellt och ev. överskott kommer att gå till att göra MINIVAST till en återkommande mässa.

Utställaren ansvara själv för transporten till och från mässlokalen.

Bord A) är 120 X 80 cm och kostar 300: - inkl. moms

Bord B) är 170 X 80 cm och kostar 450: - inkl. moms OBS! finns endast begränsat antal av dessa bord

Bord C) är 120 X 45 cm och kostar 150: - inkl. moms OBS! finns endast begränsat antal även av dessa bord

BORD: Denna mässa riktar sig till skala 1:12 eller mindre. Max 2 bord per utställare. Du kan ha 1 medhjälpare utan kostnad. Är ni fler betalar de inträde .Obs! MINIVAST har inga försäkringar som täcker ev. förluster vid till exempel stöld. Allt material ska få plats under bordet, undantag endast efter kontakt med arrangören. Bordens placering får inte ändras. Glöm inte att packa ner duk, skylt att ställa på bordet, lampor, namnade skarvsladdar och namnade förlängningskablar.

UPPSTÄLLNING: Uppställning sker från fredag kl. 15.00-20.00 och på lördag morgon från 08.00. Bordens placering får inte ändras. Allt skall vara klart kl. 10.30 på lördagen.

NEDPACKNING: Mässan stänger kl. 15.00 på söndagen och lokalen skall vara tömd kl. 17.00.

AVLÖSARE: För dig som ställer ut ensam kommer vi att ha avlösare tillgängliga som kan hjälpa till kortare tid vid till exempel toalettbesök. Vill du utnyttja denna service ber vi dig att prismärka alla varor noggrant.

MÄSSTIDER: MINIVAST kommer att vara öppen för besökare lördag 11.00-17.00 och söndag 10.00-15.00

ENTRÉ: Inträde 50 SEK. Barn under 6 år gratis

FÖRTÄRING: Det finns ett par restauranger på Kyrkbytorget och en Konsumbutik (även apotek). Det kommer också att finnas kafé med hembakat och smörgåsar i själva lokalen. Vi bjuder utställare på kaffe/te/saft, förmiddag och eftermiddag.

LOTTERI: Det vore trevligt om du vill skänka ett pris till vårt lotteri för besökarna.